До Самайну залишилось

четвер, 16 липня 2015 р.

Біла Тара. Оракул богинь Талії Тук

Біла Тара є формою богині Тари, буддійської бодхисаттви співчуття, народженої із сліз або ж квітки лотоса, що виросла із сліз Авалокитешвари. Основна форма цієї богині - Зелена Тара. Вона дуже популярна в іпостасі Білої Тари, вважається, що вона здатна наділяти довголіттям. Біла Тара як осінній Місяць уособлює мудрість, адже Місяць є символом мудрості у буддійській тантрі.

Біла Тара відома як Сітатара, чиї семеро очей представляються всевидюче співчуття. Окрім звичного розташування на обличчі, очі Тари знаходяться на її лобі, долонях та стопах. Її права рука показує мудру дарування, в той час, як ліва - виганяє страх. Зображена на карті Біла Тара одягнена у традиційні тибетські прикраси із срібла, бірюзи і коралу.

Вважається, що Біла Тара мала декілька еманацій у Тибеті, в тому числі, китайська принцеса Венчень Кунчу, чий чоловік був імператором у 7 ст. Вона навернула його до буддизму, і, як кажуть, заснувала храм у Лхасі.

В читанні карта Білої Тари вказує на співчуття і мудрість. Ваші чуйність, співчутливість і розуміння дуже сильні в цей час.
Послання Білої Тари: "Ніколи не бійся! Я тут, щоб допомогти тобі."

Немає коментарів:

Дописати коментар