До Самайну залишилось

понеділок, 25 серпня 2014 р.

Хо Хс'єн-ку. Оракул богинь Т. Тук

Хо Хс'єн-Ку - одна з Восьми Безсмертних з даоської легенди, і єдина жінка серед них. Вперше згадку про Вісьмох Безсмертних було зареєстровано під час правління династії Юань (ХІІІ - ХІV ст.); вважалось, що вони приносять щастя й удачу. Хо Хс'єн-Ку піднеслась на небеса серед білого неба, тримаючи в руках квітку білого лотоса або персика, що символізують вічність.

Вважають, що Хо Хс'єн-Ку жила у VIII ст. в час правління імператриці Ву. Також вважається, що Хо Хс'єн-Ку мала всього шість волосин на голові, хоча завжди її забражували як красиву жінку з пишним волоссям.
Хо Хс'єн-Ку була нянькою Тай Су, бога небес і часу, а також правителя планети Юпітер.

Карта вказує на те, що ситуація може бути вирішена за допомогою довіри, готовності і простодушності.
Послання Ха Хс'єн-Ку: "Відкрий лотос свого серця".

*****
Я витягнула також дві карти для доповнення.
Послання Сибілли: "Бережи своє натхнення".
Послання Сенген: "Довіра не лежить на поверхні: існує багато рівнів і способів сприйняття".

В доповнення був задіяний Огам. Ще в п'ятницю випали Ioho-Saille-Beth. Тис, Верба і Береза. Від останньої літери до першої через карту, що вказує на циклічність. Вчора був Тис і сьогодні Береза. Сьогодні останній день Місячного циклу, а ввечері вже розпочнеться новий цикл.


Загальновідомо, що період між двома циклами, коли ночі найтемніші, є найкращим для оновлення, відпущення непотрібного, для спокою і набирання сил. В цей період нам, як і Місяцеві, необхідно дійти до найнижчої, найтемнішої точки, зануритись у свою глибину (згадаємо вчорашню Седну), з якої зможе народитись щось нове, з якої народяться наші сили.

Медитативна практика цих днів показала, що є певні внутрішні проблеми. Моя помилка - відсутність постійних медитацій, адже вони справді допомагають багато зрозуміти. Зупинка внутрішнього діалогу веде до спокою, внутрішньої цілісності. Ведення щоденника допомагає впорядкувати думки, щоб вони текли плавно і взаємопов'язано.
Вчорашню пораду Седни виконати на 100% не вдалося. Занадто складно прийняти те, що спецілально приховувалось довгий час. Але впевнена, що поступово це зробити можна.

Сьогодні карти Оракулу радять відкрити "лотос свого серця" - 4-ту чакру. Проглядається певний зв'язок між Муладхарою і Анахатою. Якщо перша відповідає за почуття безпеки і воно може прийти, якщо людина зрозуміє, що весь Світ - її домівка, що його пронизує певна енергія, і Світ частину цієї енергії виділив на те, щоб з'явилось таке чудо, як одна певна людина, а отже - Світ дбатиме про неї. У книзі Д. Понда "Чакри для початківців" є чудова фраза щодо цього: "Не Ви живете життям, а життя живе Вами". Тому все буде в порядку ;)
Щодо Анахати, то вона говорить нам про те, що основною рухомою силою Всесвіту є Любов, яка також пронизує усе, що існує. Наведу ще одну, розгорненішу, цитату:

"Ціль 4-ої чакри - відчуття любові, особистої і всезагальної. Ви повинні відчути якщо не любов, то хоча б гармонійний зв'язок, який стирає розбіжності між Вами й іншими людьми. Лише так можна задовільнити четверту чакру."
Девід Понд. "Чакри для початківців"

Отож, маємо настанову на внутрішню роботу, і оскільки час зараз відповідний, то вона буде корисною не лише мені.

Щастя і добра Вам :)

Немає коментарів:

Дописати коментар