До Самайну залишилось

понеділок, 18 серпня 2014 р.

Кірке. Оракул Т.Тук

Згідно із давньогрецькою легендою, Кірке - донька бога сонця, Геліоса. В інших джерелах її називають донькою Гекати і сестрою Медеї. Вважається, що Кірке походить із острова Колхіс, розташованого на Чорному морі. Однак згодом, після отруєння свого чоловіка, Кірке втікає на острів Еея.

Кірке - знана чаклунка, що славиться знанням трав, магічних заклинань і темних чар. Особливо відома своїми заклинаннями трансформації: вона перетворила прекрасну німфу Скіллу на морське чудовисько, бо заздрила їй; Пікуса, який відмовив їй у любові, Кірке перетворила у дятла (як мило ;) ); а будь-які смертні, що відвідували її острів, перетворювались у тварин. Коли, повертаючись із довгої Троянської війни, Одіссей та його люди зупинились неподалік від острова Кірке, перші люди, що ступили на землю, перетворились на свиней. Лише з допомогою магічної трави, наданої йому Гермесом, Одісей змусив Кірке зняти чари.

Після цієї події Одіссей та його люди залишались на острові ще рік. Ходять слухи, що Кірке навіть народила Одіссеєві трьох синів. Перед тим, як полководець покинув острів, Кірке вказала йому на джерело, яке допомагало спілкуватись з мертвими, та порадила, як уникнути небезпек у плаванні. Дехто навіть вважає, що зрештою Одіссей повернувся на острів Кірке і став її чоловіком.

Випадіння карти в оракулі Т.Тук вказує на потужну силу трансформації, що перебуває у Вас. Ви можете використати її, щоб перетворити життя інших (і своє в тому числі) на пекло або ж трансформувати його у щось світле і добре. Тож обирайте зважено.
Послання Кірке: "Я тримаю ворота відкритими для темряви".

Немає коментарів:

Дописати коментар