До Самайну залишилось

неділю, 21 вересня 2014 р.

Камрусепас. Оракул богинь Талії Тук


Камрусепас - богиня-цілителька у хеттів, племені, що населяло територію Малої Азії (сучасна Туреччина) і Північної Сирії близько 2000-1200 рр. до н.е. (коли вони були завойовані єгиптянами під час правління Рамзеса ІІ). Хеттський пантеон "тисячі богів" включав у себе божеств багатьох сусідніх пантеонів, закрема таких як шумерський, ассирійський і, навіть, індійський. Камрусепас шанувалась як могутній маг та цілителька, яка могла позбавити від паралічу та інших хворіб.

Згідно з легендами, Камрусепас відповідала за зцілення агрокультур та позбавлення бога родючості Телепіну від гніву. У гніві Телепіну відвертався від світу і забирав із собою свої дари йому. Без цих дарів нічого у світі людей та богів не могло народжуватись і рости, пожежі не припинялись, а тварини і рослини гинули. Богиня-Матір Ханнаханнас відправила маленьку бджолу ужалити Телепіну. Вжалений, він вийшов зі свого сховку, але, зрозуміло, що добрішим від цього не став. Тому Камрусепас провела складний ритуал з використанням меду і фруктів, щоб задобрити бога родючості, а його гнів відправити у підземний світ.

В оракулі Т.Тук Камрусепас зображена у вигляді жінки, що розчісує волосся. В давнину це вважалось магічною діяльністю, адже на кінчиках нашого волосся зосереджується наша енергетика. Водночас, відьми, розчісуючи волосся, можуть викликати вітри і бурі. У співвідношенні з образом Камрусепас наштовхує нас на думку про те, що будь-яку ситуацію можна розплутати, якщо підійти до цього спокійно і методично.

У читанні карта Камрусепас вказує на те, що ситуація, яка застрягла у своєму розвитку, може зрушити з місця, завдяки роботі з ідеями розслаблення і відпущення, а також на те, що зцілення проходить найкраще в тому випадку, коли вам зручно і спокійно, а ви - відкриті для енергій Всесвіту. Крім того, майте на увазі, що поживні солодощі (такі як мед або фрукти) можуть творити чудеса.
Послання Камрусепас: "Будь королевою для себе!".

Немає коментарів:

Дописати коментар