До Самайну залишилось

понеділок, 1 червня 2015 р.

Про необхідність змін

Дуже важливими вміннями у житті є вміти залишатись "тут і зараз", вміти зберігати свій центр, вміти бачити ціль і шлях до неї, вміння пам'ятати себе. Однак ніхто не застрахований від того, щоб це все періодично втрачати, а то й забувати зовсім за потоком буденності, справ і миттєвих бажань. В моєму випадку такий стан з короткими пробудженнями тягнеться вже досить довго. І завжди є речі, які надихають рухатись і розвиватись :) Попереду літо. Я давно тут не писала і однозначно скучила, і скучила за Огамом. У планах багато змін і більше практик. А щоб якось це поєднати, розпочинаю проект "100 днів". Кажуть, що звичка закріплюється за 20-30 днів, хтось придумав втілювати зміни і досягати своїх цілей протягом ста. Коротка, але цікава стаття тут. Дехто за рік встигає провести декілька стоднівок, хтось приурочує початок чи завершення до нового року чи свого дня народження. Для декого починати ніколи не пізно)

Моїх 100 днів триватимуть протягом періоду 1 червня - 8 вересня. За цей час я хочу:

1) Починати свій день рано.
Пити воду з лимоном і імбиром, займатись йогою і медитувати. Гуляти ранковими полями і лісом. Робити записи в блозі) Готувати сніданки. Вже відчуваю, що ранку буде замало, тож будуть корективи.

2) Здоровий спосіб життя.
Здорове харчування (і тут ще треба буде розробити програму і меню). Цікавою була б веганська дієта, але пріоритетом буде набрати м'язову масу. Фізичні навантаження, йога. Медитація. Натуральна косметика. Багато свіжого повітря і руху.

3) Польська мова.
Хочу присвятити цю стоднівку  чи не найважливішій частині мого життя. Навчитись поєднувати її із життям непрофесійним. Це: написання навчальних програм для майбутніх студентів, розмовники, тематичні матеріали, розважальні матеріали, штудіювання юридичної і економічної лексики, підготовка до екзамену.

4) Практики.
Завершити опрацювання Огаму. Далі працювати у руслі Друїдизму. Шанувати духів і богів.

5) Початок власного проекту і, можливо, справи.

Кажуть, що з першого разу втриматись сто днів дуже важко, тож не забігаю наперед і ставлю перед собою ціль хоча б рухатись наміченим шляхом і ввести хоча б деякі зміни у щоденне життя. Сподіваюсь, що бачитимемось частіше :)

Гарного і натхненного всім літа! Волі і позитивних змін!

Немає коментарів:

Дописати коментар