До Самайну залишилось

середа, 21 травня 2014 р.

Тотем Оса


Тотем оси - це тотем змін та взаємозалежності. На відміну від бджіл, оси - одинаки. Вони ніколи не працюють в команді, адже отримують задоволення від того, щоб зробити свою справу самостійно та у власний спосіб. Однак оси можуть бути і соціальними, і одинаками. В залежності від цього, схожим чином будуть поводитись люди-оси: вони будуть комунікативними або агресивними. 

Особистісні зміни можуть внести хаос у взаємовідносини ос з іншими людьми. Коли ви вже думаєте, що знаєте людину, вона просто змінюється і стає кимось іншим. 

Оса вчить, як використовувати різноманітність у своїх інтересах. Спостерігаючи за осою, ми можемо навчитись, як створити свій імідж таким, щоб він відповідав нашому внутрішньому світу. 

Основні якості: порядок та організація, нумерологія та геометрія, піти на жертви заради захисту порядку, агресія, допомогати та завдавати болю, прийняти рішення, командна робота, продуктивність. 
Збалансування різноманітних видів мистецтва - це вже мистецтво саме по собі, яке може зайняти все життя. 

(с) http://www.danielmack.com/totems.html

Часто оса представляє людей в агресивному світлі (ось чому вона часто виступає в якості тіньового тотема). Оса нагадує нам, що інколи агресія буває необхідною та доречною. Буває важливо донести до людей думку про те, що ми мусимо відмовитись від чогось, щоб чогось досягти. Оса дає нам знати, що агресивність розвинулась в нас з певною метою і її використання може бути досить ефективним. 

Дещо несумісні речі: піклування та нанесення ран, - проявляються в осі у рівній мірі. Вона ніжно дбає про молодих особин у вулику, але завзято атакуватиме будь-яку загрозу, що нависає над її сім'єю. Така "дволикість" не робить осу лицеміром, вона лише показує, що ці якості можуть "уживатись" одна з одною в одній людині. 

Поява оси у вашому житті може бути сигналом того, що для досягнення певної мети, потрібно докласти максимальних зусиль та зосередженості. 
(с) http://moonvoice.dreamwidth.org/388888.html
Переклад: Драгомира

Немає коментарів:

Дописати коментар