До Самайну залишилось

вівторок, 20 травня 2014 р.

Тотем Змія

                  


Змія - це символ смерті, відродження, вічності, життя й енергії.
Змія - потужний керівник і опікун. Близьким до нього є тотем Дракона. Якщо Змія прийшла у ваше життя, ваші творчі сили пробуджуватимуться, ваша інтуїція зміцнюватиметься і ставатиме точнішою. Змія - це також хранитель священних місць і таємних знань.

Так само як Змія скидає свою шкуру, ми можемо позбавитись наших ілюзій й обмежень для того, щоб використати нашу життєву силу і бажання для досягнення цілі. Якщо Змія з'явилась у вашому житті, знайте, що зміни вже відбуваються, і каталізатор цих змін - ви самі. Змія дає зрозуміти, що ці зміни є природніми і безпечними; немає жодних причин боятись їх.

Значення цього тотему торкається найглибших сфер буття. Якщо ви готові змінити свою шкіру, Змія вже чекає на вас. На матеріальному плані вона символізує життєздатність, на емоційному - амбіції і мрії, на ментальному - інтелект і силу, на духовному - мудрість, розуміння і цілісність.

Люди - Змії чарівні в соціальних ситуаціях, дуже добро привертають до себе увагу інших, у їх погляді присутнє щось містичне і вони можуть відчувати думки і почуття інших людей. Люди - Змії можуть легко і витончено входити і виходити із розмови і часто вони володіють гнучким розумом й неупередженістю. Їх енергія збалансована і часто такі люди - обдаровані цілителі.

Сила Змії включає в себе такі сфери, як:
- мудрість, зцілення, ініціація, невловимість, маніпулювання,
- трансформація, дослідження таємниць життя і смерті, безсмертя і єднання;
- психічна енергія, творча сила, енергія богинь,
- родючість, сексуальність.

Стати магом і трансформувати енергію, прийняти силу вогню.

Немає коментарів:

Дописати коментар