До Самайну залишилось

субота, 10 травня 2014 р.

Хатхор. Оракул Х.Джанто


Хатхор - древньоєгипетська богиня неба й богиня-Матір. Її чоловіком був сокологоловий бог Гор і Її ім'я буквально означає "будинок Гора", адже небо є домом сонця. Її священною твариною є корова і саму богиню часто зображують з коров'ячими вухами або й головою. Інколи у Неї є й роги, що обіймають сонячний диск.

Хатхор - це також богиня жінок, любові і радості, музики і танцю, свята і краси. Вона захищає жінок і завжди знаходиться біля них, коли вони себе прикрашають. Хатхор благословляє жінок родючістю і багато Її ритуальних предметів пов'язані також із сексуальністю (як от сіструм), у зв'язку з чим, греки ототожнювали Її з Афродітою.

У міфах вважається, що Хатхор-Матір у вигляді корови з'явилась на світ із тростини, коли спали води повені. В честь цього перший день у році, 19 липня, відзначається як день народження Хатхор. В цей день перед самим світанком Її статуя підноситься на дах храму в Дендрах, щоб перші промені сонця осявали її, символізуючи шлюб бога сонця і богині неба.

Хатхор вітає новонароджених, даючи їм їх долю. Вона ж зустрічає щойно померлих хлібом і пивом.

Часто Її пов'язують із Сехмет, а храм у Середньому Царстві їм обом був присвячений один храм.

Випадіння карти богині Хатхор в оракулі Талії Тук вказує на час свята і краси, що з великою радістю рвуться на зовні. Ви входите в момент щастя і комфорту, безпеки і відпочинку. Послання Богині: "Прийди й насолодись танцем!".

В оракулі Храни Джанто ця карта вказує на задоволення.

В оракулі Дорін Вірче ця карта вказує на сприйняття: "Дозволяючи собі отримувати, ви підсилите інтуїцію, енергію і здатність давати іншим".

Послання Хатхор:
"Ваша особистість має матеріальну сторону, що природньо турбується про тих, хто потребує цього, але її варто збалансувати сприйняттям, інакше енергетичний потік буде заблоковано. У готовності отримувати полягає суть жіночої енергії, і це означає, що процес отримування повинен викликати у вас відчуття радості і вдячності. Якщо ви почуваєтесь винними, коли просите про допомогу, значить, ви блокуєте свою жіночу енергію. Сприйнятливість так само природня, як енергія материнської турботи і бажання давати. Вона допоможе вам почути голоси ангелів. Перш за все, привчіть себе помічати сотні дарів, що ви отримуєте щоденно, незалежно від того, чи це насолода красою природи, спостереження зворушливих проявів людяності чи опинитись в обіймах того, кого ви любите. Просто будьте вдячними за кожен подарунок і знайте, що вони наповнюють ваш склад, підтримуючи силу потоку Божественної енергії."

Немає коментарів:

Дописати коментар