До Самайну залишилось

вівторок, 15 липня 2014 р.

Фейрі. Оракул Т. Тук

 

                  The Tempest Ariel and the Bee. Elves and Fairies. Edmund Dulac

Слово Фейрі можна застосовувати і як назву чарівного народу, і як назву їх країни. Народи фейрі надзвичайно різноманітні і різняться від культури до культури. Особлива багата згадками про них міфологія кельтів. Тут фейрі - це і племена Богині Дану, і веселі піксі, і небезпечні істоти, схожі на вампірів. Всі вони іноді контактують з людьми, але завжди такі зустрічі несуть елемент небезепеки.

Походження фейрі в міфології пояснюють декількома варіантами: або ж фейрі - це давні племена, що залишились у народній пам'яті в такому вигляді; або забуті боги, чиї магічні здібності дещо редукувались; або ж це душі померлих і врешті - природні духи.

Карта фейрі в оракулі Т. Тук вказує на те, що вам потрібно більше уваги приділяти магії, що присутня у вашому житті. Дика природа кличе вас; вона може принести натхнення і нове бачення світу. Послання фейрі: "Я оточую тебе скрізь. Я перетинаю твій шлях щодня".

-----------

Щодо мого розуміння карти, то зараз я займаюсь плануванням магічного саду, що буду втілювати в наступному році, однак починаючи вже зараз) Сьогодні маю дослідити це питання в Інтернеті і, якщо встигну, написати статтю сюди. Думаю, фейрі будуть допомагати і вказувати шлях)

Немає коментарів:

Дописати коментар