До Самайну залишилось

вівторок, 3 червня 2014 р.

Фрейя. Оракул Т.Тук

Фрейя - скандинавська богиня землі, краси, любові і родючості. Її атрибути - бурштинове намисто і колісниця, запряжена кішками. Водночас, як і всі вани, Богиня володіла чарами і могла самостійно пролітати по небу над землею. Коли Фрейя підносилась у небо, вона сипала на землю росу і сонячне світло, а з її волосся висипались весняні квіти. Іншим атрибутом Богині називають плащ із пір'я, одягнувши який, людина може перетворитись у сокола.

Покликаючись на "Нову книгу богинь і героїнь" П. Монаган, Х. Джанто приписує Фрейї також риси богині Фрігг - богині смерті, пов'язаної із валькіріями. Звичайно, що сексуальність, сама по собі, - риса, властива богиням коханням, однак таке змішання з образами смерті додають їй дещо нового звучання. Саме на сексуальність вказує випадіння цієї карти в колоді Х. Джанто.

Випадіння карти Фрейї за тлумаченням Т. Тук вказує на велику красу і неординарність у прийнятті рішень. Інші люди можуть бути швидкими щодо різноманітних суджень, однак є лише одна людина, яка достовірно розуміє ваші принципи й орієнтири, і ця людина - ви самі. Послання Богині: "Краса освячує руки свого творця".

Послання Богині в оракулі Дорін Вірче: "Дайте волю пристрасті до пригод! Дійте ризиковано і зухвало!".

Немає коментарів:

Дописати коментар